Data en kaarten

BullyBully

Maas theater & dans

Winnaar Zilveren Krekel

Familie / Jeugd
3+

Een peutermusical à la West Side Story.

“Hilarische peutermusical met ruziënde wereldleiders”, kopte Theaterkrant. Twee kinderachtige, maar machtige volwassenen leren elkaar na een ongemakkelijke ontmoeting in niemandsland stukje bij beetje kennen. Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de één het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

‘BullyBully’ is de langverwachte opvolger van ‘Gezocht: konijn’ (“oergeestig”), ‘Aaipet’ (“briljant”) en ‘Pak’m’ (“subliem en slim”): drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen.
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Hilarische peutermusical met ruziënde wereldleiders. ”
Theaterkrant
  “Een waardige opvolger van succesvoorstellingen Gezocht: Konijn, Aaipet en Pak’m. ”
Scenes
  “Regisseur René Geerlings brengt het herkenbare machtsconflict van twee “leiders” terug naar de essentie. ”
Volkskrant
  “Sue-Ann en Henke zijn geweldig in hun gezichtsuitdrukkingen ”
I Love Theater


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief