Data en kaarten

Sinan Eroglu

zingt Jacques Brel

Muziektheater

Sinan Eroglu vertelt aan de hand van verhalen en muziek over onze universele zoektocht naar geluk.

Op pure, ontroerende wijze zingt Sinan Eroglu de prachtige nummers van Jacques Brel, afwisselend zingend in het Nederlands en het Turks. Daardoor gaat niet alleen Brels repertoire leven bij een nieuw publiek, maar krijgt het ook voor Brel-liefhebbers een geheel nieuwe lading mee.

Naast Jacques Brel komen ook nummers van artiesten als Ramses Shaffy, Cem Karaca en Ahmet Kaya aan bod. 

Sinan was vastbesloten zijn leven lang te acteren, toen hij dankzij Brel zijn eigen muzikaliteit ontdekte. De manier waarop deze legendarische artiest verhalen vertelde op muziek, raakte Sinan recht in zijn ziel. En dat is precies wat Sinan nu bij zijn publiek bereikt. In ‘Sinan Eroglu zingt Jacques Brel’ vertelt hij aan de hand van verhalen en muziek over onze universele zoektocht naar geluk. 

De mix van culturen en Sinans persoonlijke vertolkingen van deze schitterende muziek zorgen in elke theaterzaal voor een bijzonder gevoel van onderlinge verbinding. Maak je klaar voor een avond vol kippenvelmomenten!

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 19.50
2e rang 14.50
MTK 10% korting 17.55

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief